Ställa bort trädgårdsmöblerna

Hösten är på gång i vårt avlånga land och i vissa delar av landet så har det gått mycket längre än vad det gjort i södra delarna. Det är i alla fall tid för att ställa bort trädgårdsmöblerna om det står utomhus vill säga. Har du en inglasning i din trädgård så kanske de står där året om.

Vintertid brukar vara en bar påminnelse att ställa tillbaka trädgårdsmöblerna, eller var det tvärtom. Nåväl en bra påminnelse är att när hösten kommer så ska trädgårdsmöblerna ställas tillbaka och även tiden ställs tillbaka en timme. Kanske det är så att dina möbler sjunger på sista versen, då kan det vara dags att skaffa sig något nytt. Om man gör det nu eller längre fram när våren börjar ta sitt grepp spelar inte så stor roll. Köper man nytt nu så blir det skönt att få ställa fram dessa när solen börjar värma och man kan sitta utomhus.

Om ni bestämmer er för att köpa nya trädgårdsmöbler så är det bara att lasta på de gamla på en släpvagn och köra dessa till återvinningscentralen. Det finns ingen anledning att spara de gamla trädgårdsmöblerna om ni köpt nya. De tar bara upp en massa plats och kommer förmodligen aldrig att användas igen. Är det i något så när gott skick så skulle ni kunna prova på att annonsera ut dessa på Blocket eller någon annat försäljningsställe online.