Utnyttja trädgårdens fulla potential

Har man en trädgård är det som bekant alltid roligt att gå runt och påta i denna. Gillar man att fixa i trädgården och kanske även har höga ambitioner med sin trädgård finns förstås stora möjligheter. Här tänkte vi därför kika lite närmare på hur man kan gå tillväga för att utnyttja trädgårdens fulla potential.

Planera

Ett bra tips om man funderar på att göra någonting större med sin trädgård är att planera i förväg hur man egentligen vill att den skall se ut eftersom detta gör arbetet lättare eftersom man vet vad man skall göra.

Tänk på huset

Ett annat bra tips när man planerar hur trädgården skall se ut är att även se till själva huset, dels vilken placering det har i trädgården, dels hur det ser ut, vilken färg det har och så vidare. Lyckas man med att göra hus och trädgård till en enhet kan det bli riktigt snyggt.

Inspiration

Ett bra tips är också att låta sig inspireras av andra trädgårdar. Varför till exempel inte ta en tur till någon trädgårdsmässa eller bara en liten promenad i grannskapet för att se hur andra har gjort.